1. Arek -u Michała zamawiałem 3 ale dopłace i chce w sumie 7szt.
2. Howard (ilość zna grześ)
3. nico21 - u michała wpłaciłem 37 zł ale chetnie doplace i wezme 5 szt.
4. huwe - jasny gwint, ni cholery nie pamiętam ile zamawiałem - jedną , czy dwie. na pewno teraz chcę dwie. więc jak możesz to sprawdź, ile tam Mikrus miał ode mnie kasy, i jak coś to dopłacam.
5. paf - u Mikrusa mam 24 zł - leci to do Grzesia a biorę teraz 4 sztuki czyli dopłacić mam 5 zł + coś na przesyłkę ale to jak Grześ da znać
6. Bobas122 - u Mikrusa 40 zł ma leciec do kolegi Grzesia na 4 szt a reszta na przesyłkę i dobre piffffko dla niego
7. Samiec - wplata byla u Michala, tylko nie pamietam ile szt i ile kasy
Jak Michal przekaze Grzesiowi liste, to sie pewno dowiem jak bylo i zdecyduje ile szt. ma byc Wzor Smyczy oczywiscie bez kolorowych paskow
8.Haska 3 szt
9. Iron 2 szt
10. MaciekS - 3 sztuki (bez pasków), u Mikrusa mam 26 powinno wystarczyć
11. djczas 4 szt jak wystarczy to 5 szt kaska jest u Mikrusa nie pamietam ale coś koło 44 zł
12. xekon - 3 sztuki - bez pasków, zrobie przelew na pelna kwote (nie wplacalem Mikrusowi)
13. NEOrADEk - 2 szt. bez pasków
14. damian - 1 szt. - robię przelew (ver.bez pasków)
15. hEllo) - u Mikrusa jest 40pln - u Grzesia zamawiam 5 szt (4x bez pasków, 1x paski)
16. damiano - 1szt, kasa u Mikrusa -13 zł(bez pasków)
17. TDi-2002 - 3szt (bez paseczków adidasa), wcześniej nie płaciłem, przeleję całość na wskazane konto
18. rafi22 - 3 szt. (bez pasków), nie płaciłem wcześniej więc zrobie przelew na całość
19. Lukasso zamiawiane 2 sztuki u Mikrusa, teraz chciałbym 4 , różnicę dopłacę, z paskami albo bez ładna ma być
20. greszczyn - 4 szt . kase wpłaciłem Mikrusowi . Czy z paskiem , czy z napisem , nie ma to znaczenia .
21. kowal 2002 - 4 szt ( bez pasków ) całą należność przelewam na podane konto.
22. the_maniek - 2 szt bez paskow + priorytet, naleznosc poszla na konto (jakby cos sie nie zgadzalo to daj znac)
23. -Piotr- - 3 szt. bez pasków - wyślę przelew + priorytet.
24. pietras1963 - u Mikrusa PLN 24,-. Chętnie wezmę 3 sztuki bez pasków i dopłacę róznicę na spocie.
25. Arti23 - 2 szt. całość prześlę na konto
26. iksik2 - 2 szt. wpłacę na konto i uzgodnię wszystko z huwe, myślę ze smycze sobie od niego odbiorę
27. Aciu - 2 szt. bez pasków wysyłam przelew + priorytet (20 pln) wystarczy???
28. grzegorz - 2 szt. (25zł wpłaciłem Mikrusowi)
29. PCet - 2szt bez pasków, kaskę przeleję na wskazane konto
30. Sigma_74 - 2szt 1 szt bez pasków i 1 sztuka z paskami, kaskę przeleję na wskazane konto
31. paszczak - 1szt. bez pasków i ruszam szykować przelew
32. Mudmo - 2 szt. bez pasków, kaska poszła na podany numer konta
33. Wiewioor - 1 szt. bez pasków. kasę przeleję na konto
34. Vito - 4 sztuki tylko z napisem (bez pasków oczywiście),rozlicze i odbiore na spocie dzięki. : ))
35.WIELKIBONGO-2 sztuki bez pasków i 1 sztuka z paskami,jeżeli moge rozliczę się na spocie
36.gwozdz1 - 1sztuka(bez paskow)kase przelewam na konto, wysyłka priorytet
37. Konar - 4szt - 2 z paskami i 2 bez pasków. Odbiór priorytet. Kaskę przelewam na konto.
38.danie182 1 szt bez pasków kase przelałem!!
39.Adrian, 1szt bez pasków, kase przelewam na konto, odbiór osobisty na spocie w Wawie.
2. Howard (ilość zna grześ)
3. nico21 - u michała wpłaciłem 37 zł ale chetnie doplace i wezme 5 szt.
4. huwe - jasny gwint, ni cholery nie pamiętam ile zamawiałem - jedną , czy dwie. na pewno teraz chcę dwie. więc jak możesz to sprawdź, ile tam Mikrus miał ode mnie kasy, i jak coś to dopłacam.
5. paf - u Mikrusa mam 24 zł - leci to do Grzesia a biorę teraz 4 sztuki czyli dopłacić mam 5 zł + coś na przesyłkę ale to jak Grześ da znać
6. Bobas122 - u Mikrusa 40 zł ma leciec do kolegi Grzesia na 4 szt a reszta na przesyłkę i dobre piffffko dla niego
7. Samiec - wplata byla u Michala, tylko nie pamietam ile szt i ile kasy
Jak Michal przekaze Grzesiowi liste, to sie pewno dowiem jak bylo i zdecyduje ile szt. ma byc Wzor Smyczy oczywiscie bez kolorowych paskow
8.Haska 3 szt
9. Iron 2 szt
10. MaciekS - 3 sztuki (bez pasków), u Mikrusa mam 26 powinno wystarczyć
11. djczas 4 szt jak wystarczy to 5 szt kaska jest u Mikrusa nie pamietam ale coś koło 44 zł
12. xekon - 3 sztuki - bez pasków, zrobie przelew na pelna kwote (nie wplacalem Mikrusowi)
13. NEOrADEk - 2 szt. bez pasków
14. damian - 1 szt. - robię przelew (ver.bez pasków)
15. hEllo) - u Mikrusa jest 40pln - u Grzesia zamawiam 5 szt (4x bez pasków, 1x paski)
16. damiano - 1szt, kasa u Mikrusa -13 zł(bez pasków)
17. TDi-2002 - 3szt (bez paseczków adidasa), wcześniej nie płaciłem, przeleję całość na wskazane konto
18. rafi22 - 3 szt. (bez pasków), nie płaciłem wcześniej więc zrobie przelew na całość
19. Lukasso zamiawiane 2 sztuki u Mikrusa, teraz chciałbym 4 , różnicę dopłacę, z paskami albo bez ładna ma być
20. greszczyn - 4 szt . kase wpłaciłem Mikrusowi . Czy z paskiem , czy z napisem , nie ma to znaczenia .
21. kowal 2002 - 4 szt ( bez pasków ) całą należność przelewam na podane konto.
22. the_maniek - 2 szt bez paskow + priorytet, naleznosc poszla na konto (jakby cos sie nie zgadzalo to daj znac)
23. -Piotr- - 3 szt. bez pasków - wyślę przelew + priorytet.
24. pietras1963 - u Mikrusa PLN 24,-. Chętnie wezmę 3 sztuki bez pasków i dopłacę róznicę na spocie.
25. Arti23 - 2 szt. całość prześlę na konto
26. iksik2 - 2 szt. wpłacę na konto i uzgodnię wszystko z huwe, myślę ze smycze sobie od niego odbiorę
27. Aciu - 2 szt. bez pasków wysyłam przelew + priorytet (20 pln) wystarczy???
28. grzegorz - 2 szt. (25zł wpłaciłem Mikrusowi)
29. PCet - 2szt bez pasków, kaskę przeleję na wskazane konto
30. Sigma_74 - 2szt 1 szt bez pasków i 1 sztuka z paskami, kaskę przeleję na wskazane konto
31. paszczak - 1szt. bez pasków i ruszam szykować przelew
32. Mudmo - 2 szt. bez pasków, kaska poszła na podany numer konta
33. Wiewioor - 1 szt. bez pasków. kasę przeleję na konto
34. Vito - 4 sztuki tylko z napisem (bez pasków oczywiście),rozlicze i odbiore na spocie dzięki. : ))
35.WIELKIBONGO-2 sztuki bez pasków i 1 sztuka z paskami,jeżeli moge rozliczę się na spocie
36.gwozdz1 - 1sztuka(bez paskow)kase przelewam na konto, wysyłka priorytet
37. Konar - 4szt - 2 z paskami i 2 bez pasków. Odbiór priorytet. Kaskę przelewam na konto.
38.danie182 1 szt bez pasków kase przelałem!!
39.Adrian, 1szt bez pasków, kase przelewam na konto, odbiór osobisty na spocie w Wawie.
Komentarz